logo_Glumslovs

 

Täta Tak Entreprenad AB, med huvudsäte i Helsingborg, tar ytterligare ett steg framåt som systemleverantör av taklösningar i och med förvärvet av Glumslövs Plåtkonstruktioner.

“Detta är ett naturligt steg då vi samarbetat under flera år, säger Tobias Radomski på Täta Tak Entreprenad AB. Våra kunder har framfört önskemål om att vi skall fungera som systemleverantör i allt som rör tätskikt på tak, där plåtbiten är en väsentlig del i många fall, och i och med detta kan vi nu erbjuda lösningar hela vägen, något vi är mycket nöjda med, säger Tobias som också passar på att hylla affärsideén bakom Glumslövs Plåtkonstruktioner – att utföra högkvalitativa plåtjobb i rätt tid med stort personligt engagemang”.

“Glumslövs Plåtkonstruktioner har funnits i 20 år och drivits av Tord Wickmark, som kommer att fortsätta arbeta aktivt i företaget framöver.

Samgåendet med Täta Tak borgar för att vi nu kan ta ett steg till och utveckla plåtslageriet och bygga vidare på den affärsidé vi haft under alla år, säger Tord som också ser öppningar för att nyanställa inom kort”.

“I Glumslövs Plåtkonstruktioner får vi inte bara tillgång till en fullt utrustad verkstad, vi får även en bred erfarenhet och skickliga hantverkare som passar perfekt in i vår övriga verksamhet , avslutar Tobias” .

I sammband med övertagandet byter företaget namn till Glumslövs Plåt AB

För mer information angående plåtentreprenader tveka inte att kontakta:
Tord Wickmark
Mobil: 0707-470961
E-post: tord@glumslovsplat.se